NCC

Platschef Hus Stockholm

Gillar du omväxlande arbete där du har en aktiv roll i projektets alla skeden? Vill du ha tekniska utmaningar och utveckling och är engagerad i ditt arbete då passar du i vår avdelning. Vi söker nu dig med erfarenhet som Platschef men som vill fortsätta att utvecklas med oss på NCC avdelning Hus i Stockholm.

 

Inom avdelningen finns ett gediget kunnande och en nyfikenhet att ständigt lära nytt, vilket gör att vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. För oss är det viktigt med engagemang och en ödmjuk inställning till att arbeta tillsammans för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen

 

Rollen som Erfaren Platschef Hus Stockholm

Du har det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår uppsatta mål kopplat till tid, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och personal. Till din hjälp har du engagerade och kunniga medarbetare och specialister inom bland annat kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. I din roll som Platschef kommer du att ha personalansvar för en grupp yrkesmedarbetare.

 

Våra projektgrupper har ett nära samarbete där man gemensamt löser arbetsuppgifterna och tar stöd av varandra i arbetet. Din närvaro och förmåga att skapa god teamkänsla kommer att leda till att dina medarbetare växer och att ni strävar mot samma mål vilket kommer att resultera i tillväxt.

 

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö, så för att trivas hos oss så ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.

 

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Din profil

Du har arbetat i mer än 3 år i rollen som platschef med både nybyggnad om ombyggnadsprojekt. Det är mycket meriterande om du har ombyggnadserfarenhet i kulturbyggnadsprojekt.

 

Vi ser att du har en god samordningsförmåga samt leder och uppmärksammar dina medarbetares färdigheter med målsättningen att få till ett effektivt och välfungerande team. Du trivs i nära samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt efter att bygga en gemenskap i gruppen, men har även förmågan att skapa ett driv och en vinnarkänsla.

 

För att trivas i rollen som platschef så ser vi att du är en god beslutsfattare även när informationen är begränsad och du delar vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad. 

 

Du är nyfiken på att själv utvecklas. Att säkra bra leveranser är viktigt för dig och du söker efter utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och metoder för att nå bättre lösningar.

 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta och utveckla medarbetare.

 

Ytterligare information

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella och privata fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och tekniska försörjningsanläggningar. De flesta av våra projekt drivs i samverkan med kund, där vi blir involverade i ett tidigt skede. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt bland annat åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development. Tillsammans bygger vi Hangar 5 vid Bromma flygplats samt utvecklar kvarteret runt vårt huvudkontor i Ulriksdal.

 

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt eller genomför just nu är kvarteret Polen i Solna, ombyggnad av 5:e Hötorgshuset/Space, Älvsjö- och Högdalsdepån, ett flertal skolor i Nacka och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttade i november 2019.

 

Kontakt och ansökan

Välkommen att kontakta Mickael Norellpå 070-636 88 30.

Registrera din ansökan och CV nedan. Senaste ansökningsdagen är 220814.

 

För den här tjänsten utför vi bakgrundskontroller på slutkandidater i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Hus Stockholm