NCC

Platschef Hercules Grundläggning - Uppsala/Mälardalen

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Idag är vi ca 370 anställda i koncernen. Hercules Grundläggning AB ingår i NCC AB och omsatte 2017 ca 1,5 miljarder kronor. Nu söker vi en Platschef inom Region Nord med ansvarsområde Uppsala/Mälardalen. Du kommer att ingå i en platt organisation med en tydlig roll och få arbeta under stort eget ansvar och initiativtagande under givna ramar.

 

I rollen som Platschef hos oss kommer du att vara ansvarig för genomförandena av ett antal av våra projekt i området. Du kommer att driva projekten genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats, göra inköp, följa upp mot budget med mera. Du kommer att ha en tät dialog med kunden i respektive projekt. I din roll rapporterar du till produktionschefen.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen, helst med anknytning till mark och/eller anläggning. Du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre.

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor.

Din personlighet är viktig för oss. Du är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. I rollen som Platschef kommer du främst att ha Uppsala och Mälardalen som geografiskt arbetsområde. Lokalkontoret finns i Uppsala, medan regionkontoret är placerat i Västerås.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Regionchef Johan Eirefors, tfn 070-512 20 02 eller mail johan.eirefors@hercules.se.

Ansök med registrerat aktuellt CV och Personligt brev. Sök redan idag då urval sker löpande.   

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Hercules Grundläggning - Uppsala/Mälardalen