NCC

Platschef Eftermarknad Building Sydväst

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande byggnadsfirma? Hur ska vi klara det? Jo genom att arbeta effektivare och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål. Har du ett brett byggtekniskt kunnande och trivs med att arbeta nära kunden för att lösa problem? Söker du en roll där du självständigt får driva dina projekt är rollen som Platschef till vår eftermarknadsgrupp med ansvar för produktionsområde Helsingborg troligen ditt nya uppdrag!

 

Avdelning Building Sydväst jobbar med nyproduktion och renovering av alla typer av byggprojekt och vi har kontor i Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Just nu har vi många spännande projekt. Däribland Strandvallens förskola i Halmstad, IKEAs kontor i Älmhult, ett häkte i Kristianstad, Pålsjö Äng och Platiumcars i Helsingborg. Vår avdelning har ca 200 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt med en proaktiv säljorganisation och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

 

Rollen som Platschef eftermarknad

Du driver självständigt projekten mot mål utifrån tid, kvalitet och ekonomi. Vår uppgift är att bistå med tekniskt och juridiskt stöd samt följer upp att åtgärderna blir gjorda. I ditt dagliga arbete innebär det att samordna olika garantiarbeten, göra bedömningar av vad som skall göras och hur, tillse att överlämning från projekt till eftermarknad sker enligt gällande rutiner, representera och föra NCCs talan vid garantibesiktningar, ha daglig kommunikation och möten med kunder samt med våra interna projektorganisationer, underentreprenörer och leverantörer. Du ansvarar för och tillser att regelverk, riktlinjer och policy efterlevs samt ansvarar för prognosrapportering till Eftermarknadsansvarig.

 

Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar driver vi förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden.

 

 

Din profil

Vi söker dig som långsiktigt vill utvecklas hos oss på eftermarknad. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning med flerårig erfarenhet i byggbranschen. Du har en brett byggtekniskt kunnande och kunskaper i entreprenadjuridik (AB04, ABT, ABS).

 

Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera tekniskt utredningsarbete och försäkringsfrågor alternativt som skadereglerare eller besiktningsman med ansvar för byggrelaterade frågor. Även erfarenhet från garanti- eller servicearbete i bostadsprojekt från beställarsidan eller entreprenadföretag är meriterande.

 

Som person drivs du av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas krävs att du gillar planering och samordning. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer.

 

Du delar även självklart vår tro att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning inom avdelning Building Sydväst med placering på NCC:s kontot i Helsingborg. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

För ytterligare frågor når du Eftermarknadsansvarig Jonas Ekman på telefon 076 80 10 811. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR Specialist Monica Klersén på telefon 070-653 90 49. Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 2022-09-30.  

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Eftermarknad Building Sydväst