NCC

Platschef Centralen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en platschef för vår projektorganisation på E02 Centralen. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som platschef har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Du kommer att ansvara för vårt arbetsområde specialgrundläggning med fokus på slitsmurar. För ditt arbetsområde har du även budgetansvar. I rollen ingår även att arbetsleda vår underentreprenör. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du ansvarar för framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

 

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning från en universitets-, högskole- eller YH utbildning med minst några år erfarenhet av liknande arbete. Vi är även öppna för dig som har flerårig erfarenhet som arbetsledare men som nu vill ta steget in i en roll som platschef. Meriterande om du har arbetat med stora projekt tidigare men det är inget krav.

 

För att vara framgångsrik i rollen som platschef ser vi att du är en god ledare som drivs av att skapa positiva resultat. Som person är du social, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

 

Vi erbjuder

Hos NCC och projekt Centralen får du möjlighet att arbeta på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många trevliga och kompetenta kollegor. Vi är även stolta över att kunna erbjuda våra goda utvecklingsmöjligheter.

 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

 

Kontakt

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-02-01. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Hanna Jakobsson på hanna.jakobsson@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Centralen