NCC

Platschef Building Väst

Drivs du av att bygga hållbara team, där du tillsammans med teamet strävar efter att skapa projekt av hög kvalitet och med värde för kund och NCC? Har du också en bred byggteknisk kompetens, vana av att leda och planera arbeten är du troligen vår nya Platschef.

 

 

Rollen som Platschef

Som platschef hos oss har du ansvaret för att projektet du leder drivs i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp utifrån tid, ekonomi och kvalitet. Hos oss kommer du även att ha ett personalansvar för en grupp yrkesarbetare. Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan variera från bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

 

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats, då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi tror dessutom att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

 

Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor.

 

 

Din Profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom bygg och flerårig erfarenhet i en ledande roll i branschen.

 

Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet idag kräver.

 

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

 

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

 

 

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidare med placering i Göteborg och Uddevalla. Du rapporterar närmast till Projektchef. B-körkort är ett krav

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor kring tjänsterna når du Produktionschef Anders Lukschandl på telefon 0706 – 58 28 21. För frågor om rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-78 79 39. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 30 september 2021.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Väst