NCC

Platschef Building Sydväst

Vi driver branschen framåt med hjälp av ny digital teknik

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss! Hos oss för du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder till kommersiella byggnader.  

 

Du är stolt varje gång du lämnar över ett väl genomfört projekt till din kund och dessutom genomfört detta utifrån den budget och de mål som vi gemensamt satt.

 

Vi är en avdelning som byggt upp en bra struktur på vår verksamhet och som ständigt eftersträvar att utvecklas både som organisation, som team samt som individ. Hos oss slipper du att vara både platschef och arbetsledare utan här får du arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, projektingenjör, projekteringsledare och installationsledare. Du har alltid din projektchef till hands och när det gäller personalfrågor får du stöttning, när du behöver, av våra HR- kollegor.

 

Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra Skåne, Halland samt Östra Skåne. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till bostäder. Vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

 

 

Rollen som Platschef

Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för projektet du leder vilket innefattar ekonomi och att det drivs i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp. Hos oss kommer du även att ha ett personalansvar för en grupp yrkesarbetare. Du driver ett projekt i taget. Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan antingen vara bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering. Du kommer dessutom att få arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom VDC, Bluebeam och Dalux.

 

En viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi vet att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projekt du överlämnar till kunden.

 

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande platschefsträffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor

 

 

Din Profil

Idag arbetar du som platschef alternativt är en senior arbetsledare. Du känner kanske att det är dags att byta miljö och få nya kollegor.

 

Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och förmedla detta till dina medarbetare. Du har koll på ekonomin och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet idag kräver.

 

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

 

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt och förstår vikten av att arbeta med inkludering och mångfald i organisationen.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Halmstad. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Ring gärna Projektchef Henrik af Ekenstam, 070-8177832, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 2 oktober 2022.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Sydväst