NCC

Platschef Building Sydost

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef är du välkommen till oss! Här får du alla möjligheter att tillsammans med ditt team genomföra spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder, skolor, sjukhus till kommersiella lokaler.

 

Vi behöver nu förstärka vår organisation i Jönköping då vi har både pågående och nya intressanta projekt på gång in.

 

Hos oss slipper du att vara både platschef och arbetsledare utan här arbetar du tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, projektingenjörer, projekteringsledare och installationsledare. Om du behöver hjälp gällande personalfrågor får du stöttning av vår HR- kollega. Du rapporterar till en av våra tre projektchefer.

 

Avdelning Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Jönköping, Skaraborg, Kalmar och Karlskrona. Vi är ca 230 engagerade medarbetare.

 

Rollen som Platschef

Du ansvarar för ett projekt i Jönköping som du leder och driver utifrån de ekonomiska mål och tidplaner som du satt tillsammans med projektingenjör och projektchef, allt enligt med NCC:s riktlinjer. Du har dessutom personalansvar för en grupp yrkesarbetare.

 

Vi har högt ställda krav på vår säkerhet och arbetsmiljö vilket innebär att du ansvarar för att det råder ordning och reda på din arbetsplats. Vi är övertygade om att det också bidrar till en bättre kvalitet i det projekt du överlämnar till kunden. Många av våra projekt drivs i samverkansform.

 

Du träffar dina andra platschefskollegor i olika forum för att utbyta erfarenheter med varandra. Dessutom har du tillgång till ett gediget utbildningspaket när du är intresserad av att utvecklas vidare. Vi strävar efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom digitalt byggande.

 

Din profil

Du arbetar idag som Platschef vilket du har gjort under några år och känner dig trygg och trivs i rollen. Du har byggt på dig en kunskap av olika typer av kontraktsformer och har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

 

Du trivs i din roll som ledare och vet hur du leder och fördelar arbeten samt hur du skapar engagemang bland dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och kan fatta tuffa men viktiga beslut.

 

Du inser att med en nöjd kund är chanserna stora att det blir nya uppdrag. Du gillar att lämna ifrån dig ett väl genomfört projekt även om det ibland inte varit den enklaste vägen till mål. Du ser möjligheter och motiveras av att tackla utmaningar.  

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt inom Jönköpings kommun med omnejd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Låter tjänsten intressant och vill du veta mer når du Projektchef, Mats Larsson på telefon 0706 – 816116 alternativt Produktionschef, Magnus Nilsson på telefon 0703 – 518666. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Monica Klersén, HR Specialist rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2022-08-30. Vi har semester v 29-31. Du är välkommen att höra av dig efter den 8 augusti.

 

Välkommen med din ansökan och vi önskar dig en fin sommar!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Sydost