NCC

Platschef Building Stora Projekt

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett mycket stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu ytterligare en Platschef som blir en viktig person i teamet i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt.

 

 

Rollen som Platschef

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor driver ett spännande projekt från start till mål. Som platschef har du personalansvar för en grupp yrkesmedarbetare samt det övergripande ansvaret för att projektet du leder drivs i linje med NCC:s riktlinjer och utifrån de mål som vi satt upp. Till din hjälp har du engagerade och kunniga medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Vi jobbar i samverkan med kund och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar.  

 

 

Din profil

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad. Genom en god struktur i ditt arbete och en vilja att ta ansvar för och utveckla byggprocessen så tror vi att du kommer att trivas hos oss.

 

Vi ser att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt flerårig branscherfarenhet.  Meriterande är erfarenhet från liknande roller inom hus/bostadsproduktion och/eller renovering, men oavsett om du arbetat länge i rollen som platschef eller är i början av din karriär så vet vi att du har erfarenheter och kunskaper som kommer hjälpa oss att nå och överträffa våra mål. Körkort klass B är krav för tjänsten.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Tidaholm. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav. 

 

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekryterare via e-mail: gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-78 81 70 alt till Ida Davidsson, HR Partner via e-mail: ida.davidsson@ncc.se eller 070-020 43 29.

 

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-02-28

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Tidaholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Stora Projekt