NCC

Platschef Building Skellefteå

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva inom nyproduktion, ombyggnation eller renovering så kan vi nog lova att vi har något för dig. Just nu så utökar vi vårt team i Skellefteå och väl hos oss så får du chans att driva din egen utveckling och ta dig an projekt och utmaningar som passar dig. Utöver detta så får du möjlighet att jobba med ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som över tid visat på ett driv utöver det vanliga!

 

Rollen som platschef

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du som Platschef har en aktiv roll från det att en beställning undertecknas tills dess att projektet lämnas över till kund. Du har det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår uppsatta mål kopplat till tid, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och personal.

 

Till din hjälp har du engagerade och kunniga medarbetare och specialister inom bla kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

 

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö, så för att trivas hos oss så ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.

 

Din profil

Vi ser att du har en god samordningsförmåga samt leder och uppmärksammar dina medarbetares färdigheter med målsättningen att få till ett effektivt och välfungerande team.

 

För att trivas i rollen som platschef så ser vi att du är en god beslutsfattare även när informationen är begränsad och du delar vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad. 

 

Du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt flerårig branscherfarenhet. 

 

Ytterligare information

Placering i Skellefteå. Du rapporterar till Projektchef.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Peder Dahlberg på telefonnummer 079-078 74 81! Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-07-10.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 juli . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 9 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Skellefteå