NCC

Platschef Building Skellefteå

Nu förstärker vi vårt vinnande team i växande Skellefteå! Den teamspelare som vi söker delar vår uppfattning att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Är du sedan nyfiken och får energi av att lära nytt, lyssna och dela med dig av dina tankar och erfarenheter så har du troligtvis hittat hem hos oss. 

 

Inom NCC Building i Skellefteå har vi en intressant och stabil mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering och då vi står i startgroparna för att starta upp ytterligare ett antal större nyproduktionsprojekt så söker vi dig som vill bygga och leda ett av våra projektteam.

 

 

Rollen som platschef

Här väntar ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor driver spännande projekt från start till mål. Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och underentreprenörer. Som platschef har du personalansvar för en grupp yrkesmedarbetare samt det övergripande ansvaret för att projektet du leder drivs i linje med NCC:s riktlinjer och gemensamt uppsatta mål. Till din hjälp har du engagerade och kunniga medarbetare och specialister inom bla kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

 

 

Din profil

Du arbetar troligtvis idag som platschef eller i liknande roll inom byggbranchen och har en examen som högskole- eller gymnasieingenjör alternativt har med dig flerårig brancherfarenhet. Vi ser att du har goda kunskaper om byggprocessen och en vilja att ta ansvar för och ständigt utveckla denna. Meriterande är erfarenhet från hus/bostadsbyggnation och/eller renovering.  

 

Vi söker dig som trivs i rollen som ledare, är lyhörd och har förmågan att skapa motivation och engagemang bland dina medarbetare. Utöver detta ser vi att du är affärsinriktad och drivs av att hitta lösningar för en effektiv produktion. Du ser möjligheter när andra ser problem och motiveras av att tackla utmaningar. För att smidig komma in i rollen och trivas hos oss ser vi även att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete samt är bekväm med användningen av digitala hjälpmedel. 

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Skellefteå. Du rapporterar till projektchef. B-körkort är ett krav.

 

 

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Peder Dahlberg på telefonnummer 079-078 74 81! Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-09-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Skellefteå