NCC

Platschef Building Östra Skåne

Platschefsroll för dig som vill utvecklas

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Vi har ett flertal stora projekt i gång samt flera som kommer starta upp inom kort. Vi söker därför dig med ett flertal års erfarenhet som platschef och som vill utvecklas mer genom att ansvara för större projekt tillsammans med ett kompetent team.

 

Hos oss slipper du att vara både platschef och arbetsledare utan här får du arbeta tillsammans med bland annat arbetsledare, projektingenjörer, projekteringsledare och installationsledare. När det gäller personalfrågor får du stöttning, när du behöver, av våra HR- kollegor. Du rapporterar till en projektchef.

 

Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra Skåne, Östra Skåne samt Halland. Vi är ca 250 engagerade medarbetare i avdelningen, varav 55 är placerade i Östra Skåne. Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan antingen vara bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

 

Rollen som Platschef

Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för projektet du leder vilket innefattar ekonomin för projektet samt personalansvar för en grupp yrkesarbetare. Du ansvarar för att projektet drivs i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp.

 

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi tror dessutom att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

 

Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor. Vi strävar dessutom efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom VDC, Bluebeam och Dalux.

 

Din Profil

Idag arbetar du som platschef men vill nu byta miljö och ta dig an ett stort och intressant projekt.  Det är meriterande om du tidigare arbetat med större komplexa projekt.

 

Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare. Du har koll på ekonomin och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet idag kräver.

 

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

 

Som person är du stolt varje gång du kan lämna över ett väl genomfört projekt till din kund och dessutom genomfört detta utifrån den budget och de mål som vi gemensamt satt.

 

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

 

Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och med tillhörighet Kristianstad. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Ring gärna Produktionschef Christian Heiman 0790-72 86 50 alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 14 augusti 2022. Du är välkommen att höra av dig innan v 29 och efter v 32 då vi däremellan är på semester.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 augusti . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Östra Skåne