NCC

Platschef Building Örebro

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi på NCC ser mycket positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi. Exempelvis bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), parkeringshus, kulturkvarteret, skolor och nya bostäder. För att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi duktiga och drivna platschefer till vår avdelning Building Örebro/Värmland med placering i Örebro. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.


Här är dina nya utmaningar
Som platschef på NCC har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda kunder. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål med fokus på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig. Dagarna består av en stor del möten med både medarbetare och underentreprenörer. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom kalkyl, inköp och projektering.


De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
För att lyckas i rollen tror vi att du har byggteknisk kompetens och flerårig erfarenhet som platschef inom husentreprenader. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper. En av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som medarbetare, för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team som jobbar mot samma mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att se helheten. Vidare är du duktig på att planera, organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter, har ett stort tekniskt kunnande och älskar att lösa problem.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. B-körkort är ett krav.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Jakob Akfidan, tfn 070-1829287 eller Produktionschef Robert Davidsson tfn 070-488 68 05. Registrera din ansökan och CV snarast då urval sker löpande.

Välkommen med sin din ansökan!Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building Örebro