NCC

Platschef Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Arbetar du som platschef i byggprojekt?
Brinner du för lönsamhet och säkerhet samt gillar ordning och reda? 
Då kanske du är vår nya platschef i Kalmar/Oskarshamn?

På NCC erbjuds Du en roll som passar just dina starka sidor och samtidigt blir en del i hela enhetens samlade kompetens.

Dina nya utmaningar!

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för produktion, ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål. Platschefen har en eller flera arbetsledare till sin hjälp, beroende av projektets omfattning, samt gott om projektresurser som stöttar i frågor kring ekonomi och planering. Varje projekt har dessutom tillgång till projektinköpare och vid behov projekteringsledare och installationssamordnare.

Projekten du kommer att jobba med varierar i storlek beroende på din erfarenhet och ambition. I rollen ingår personalansvar för en grupp yrkesarbetare. För att du ska utvecklas på ett bra sätt har du ett tätt samarbete med projektchefen som är din närmsta chef. Dessutom finns det ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Du kommer dessutom att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vare sig du idag är en erfaren arbetsledare som känner dig redo för att ta nästa steg i karriären eller platschefen som söker sig nya utmaningar är vi intresserade av dig.

  • Du vill jobba efter våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda
  • Du vill skapa en säker miljö för dig själv och dina arbetskollegor
  • Du är bra på att planera och organisera ditt arbete
  • Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra
  • Du är resultat- och lönsamhetsfokuserad
  • Du har ett positivt synsätt
  • Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team. 

Ytterligare information

Körkort för personbil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kalmar alternativt Oskarshamn.

Kontakta gärna HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information.

Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 180930.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Oskarshamn

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Building