NCC

Platschef Betong, Enköping

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Platschef Betong!

 

Med betongprojekt menar vi allt ifrån betong- och träbroar, kajer, renings- och damkraftverk mm!

 

Vi på Infra Middle ser fram emot nya spännande anläggningsprojekt inom vår region Västmanland, Sörmland och Örebro. För att vi ska lyckas med alla nya utmaningar vill vi förstärka vårt lag med en platschef för betongarbeten inom regionen.

 

Rollen vi erbjuder
Tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare driver du dina projektet framåt. En framgångsrik platschef är en bra ledare som har förmågan att planera och samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer. Detta kräver ett handfast ledarskap av dig med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna. Vardagen erbjuder ständiga överraskningar, vilket du stimuleras av, och där du och gruppen hittar olika sätt att lösa uppgiften på.

Vi lovar dig ett omväxlande arbete med ansvar för ett eller flera projekt, från kontrakt till överlämnande, vilket inkluderar planering och genomförande avseende kvalitét, ekonomi och tid.

 

Många projekt drivs i samverkan med kund/beställare och andra samarbetspartners. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Av den anledningen är förmågan att behålla och utveckla goda relationer till samarbetspartnerna väldigt viktiga.

 

Som platschef har du även ett gott stöd av en projektchef, entreprenadingenjör och övriga specialister så som kalkyl, inköp och projektering.

 

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi beter oss mot såväl kunder så som mot våra kollegor.

 

Vi är intresserade av dig om du har!

  • En gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet som platschef inom medelstora anläggningsprojekt med fokus på betongarbeten.
  • Betongklass 1.
  • Meriterande om du har gått en kurs i UV-betong.
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridiken samt regelverk så som Anläggnings-AMA, MER, AB04, ABT06 mm.

 

Dessutom vill vi att du är!

  • Bra på att kunna överblicka helheten samt har förmåga att planera och strukturera ditt arbete.
  • En resultat- och lönsamhetsfokuserad entreprenör.
  • Tycker om att leda och utveckla medarbetare samt verksamheten.

 

Din framtid!

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

 

Ytterligare information!

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. 

 

Kontakt

Kontakta gärna Produktionschef Thomas Tengbert, 070-3444578 alt HR Specialist Monica Klersén,070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna. Observera att inget urval görs under veckorna 28-31. 

 

Senaste ansökningsdagen är dock den 20 augusti 2019.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 16 timmar . Arbetsort : Enköping . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Betong, Enköping