NCC

Platschef Betong

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vi söker nu en Platschef med inriktning Betong till våra projekt i region Civil West. På NCC är vi glada att få förtroendet att delta i nya projekt och utveckla infrastrukturen som ska bidra till framtiden i vår region. Som Platschef får du vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från anbud till slutprodukt till kund. Vill du vara med i vårt engagerade team?

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare och tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar du viktigt infrastruktur i vår närmiljö. Du bidrar aktivt till utveckling av underställd personal samt till att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. För att vi skall leverera den bästa möjliga produkt till kund har du som platschef stöd från din projektchef men också av specialister inom bland annat inköp, kalkyl, projektering, geodesi. 

 

 

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen som platschef ser vi att du har en god kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande befattning inom medelstora anläggningsprojekt med fokus på betongarbeten. Du innehar minst Betongklass 1. Vidare har du kunskaper i entreprenadjuridiken samt regelverk såsom Anläggnings-AMA, MER, AB04, ABT06 mm.

 

Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

 

 

Kom och väx hos oss!

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats samt arbeta med moderna metoder. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande. Sista ansökningsdatum är 11 mars 2020. Kontakta Produktionschef Ola Granbom på tel. 0705-609066 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Betong