NCC

Platschef Betong

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att utveckla infrastrukturen i Göteborg och delta i nya projekt som ska bidra till framtiden i Västsverige. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl. a. Västlänksetapperna Centralen och Korsvägen samt trafikplats Tingstad. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag varför vi nu söker en Platschef med inriktning Betong till regionen Civil West.


Här är dina nya utmaningar
I din roll som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.  Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. För att vi skall leverera den bästa möjliga produkt till kund har du som platschef stöd från din projektchef men också av specialister inom bland annat inköp, kalkyl, projektering, geodesi. 


Din Profil
För att vara framgångsrik i rollen som platschef ser vi att du har en god kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande befattning inom medelstora anläggningsprojekt med fokus på betongarbeten. Du innehar minst Betongklass 1. Vidare har du kunskaper i entreprenadjuridiken samt regelverk så som Anläggnings-AMA, MER, AB04, ABT06 mm.

Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.


Kom och väx hos oss!
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Ansökan
Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 24 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Produktionschef Ola Granbom på tel. 0705-609066 eller HR-Specialist Jonas Andersson tel. 0790-787939.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Betong