NCC

Platschef Berg till NCC Korsvägen

Sista ansökningsdag: 2019-03-20 - Göteborg

 

Nu söker vi en Platschef för bergarbetena till projekt Västlänkens etapp Korsvägen. Du anställs inom affärsområdet Infrastructure och blir en nyckelspelare i ett tekniskt komplicerat projekt i centrala Göteborg.

Din roll
Som Platschef på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. På Korsvägen samarbetar du med ett team av duktiga arbetsledare och yrkesmän samt underentreprenörer för att skapa nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Du har tillgång till stödresurser såväl inom projektet som inom övriga NCC samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Du rapporterar till projektchef.

Din profil
Korsvägen är ett stort och komplext projekt och nu söker vi dig som har några års erfarenhet i en motsvarande verksamhet. Det är en fördel om du har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från en yrkes- eller högskola. För att lyckas tror vi att du har haft en ledande roll med ekonomi- och personalansvar. B-körkort är ett krav samt att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Regionen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader, vilket skapar möjligheter till en stor variation av projekt när Korsvägen är avslutat. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och oändliga utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Din ansökan
Vill du också vara med och utveckla Göteborg? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 20:e mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Rolando Berty 0705 - 89 83 24 eller ansvarig rekryterare Johanna Liedberg 0790 – 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare.  NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Kontaktpersoner:

Rolando Berty
Produktionschef
0705 - 89 83 24

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 februari

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef Berg till NCC Korsvägen