NCC

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vägservice är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt. I vägservice verksamhet har du förmånen att jobba i den mindre enhetens dagliga drift och utveckling med stöd av det stora bolagets struktur och funktioner. Nu söker vi en Platschef med placering i Eskilstuna.

Rollen hos oss

Som Platschef inom Vägservice på NCC kommer du att leda ett team bestående av vägarbetare och arbetsledare med planering och arbetsledning gällande skötsel av vägnätet. Som Platschef ingår också en hel del kundkontakter och genom ditt nätverk kan verksamheten expandera inom kringmarknaden. Arbetet består till stor del av dokumentation, administration och fakturering av utfört arbete mot kund. Då relationsbyggande med kund är en del av rollen är lyhördhet och dialog är viktiga byggstenar. Du är en del av en grupp Platschefer som du kan rådfråga och dra lärdomar av vid behov och du rapporterar till Projektchefen. Beredskapsarbete kan förekomma i tjänsten.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du leder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösning. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda. Dina ledaregenskaper stämmer väl överens med våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och du är intresserad av att se människor utvecklas.

Dina erfarenheter

Vi tror att du har en teknisk utbildning, företrädesvis på högskolenivå, men framförallt ett intresse av att jobba med utveckling och förbättringsarbete. Det är meriterande med erfarenhet av drift- och vägunderhåll alternativt annan erfarenhet av entreprenadbranschen. Du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare och inser vikten av goda relationer för att nå gemensamma mål. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och kan självständigt hantera och arbeta i olika verksamhets- och uppföljningssystem. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och vid behov tillämpas provanställning. Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta produktionschef Anders Morath 0722-36 27 68. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-specialist Jonas Hermansson 0790-78 79 93.

Välkommen med din ansökan.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Eskilstuna

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef