NCC

Platschef

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC Building i Gällivare pågår just nu ett antal spännande projekt, både nyproduktion av bostäder samt projekt inom byggservice. Nu hoppas vi att du vill vara med på resan att bygga och utveckla vår stad!

Rollen hos oss
Vi söker en affärsinriktad platschef som vill ta ansvaret för byggprojektets genomförande d.v.s. från kontrakt till överlämnandet inom givna tids- och kostnadsramar.

En framgångsrik platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Rollen som platschef kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Beroende på uppdragets storlek har du ett antal arbetsledare till din hjälp som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Du rapporterar till projektchefen.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande förhållningssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får dig själv och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna du har erfarenhet som platschef inom husbyggnad eller haft andra ledande roller inom byggbranschen.

Dina egenskaper
Du har förmågan att överblicka helheten och duktig på att planera och organisera projekt. Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och entusiasmera andra. Du har ett positivt synsätt, ser möjligheter och trivs med att lösa utmaningar med ditt team.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Gällivare. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Mikael Lundqvist 070-622 76 21. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-03-11

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 mars . Arbetsort : Gällivare

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef