NCC

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.


Det går bra för NCC Infra Dalarna, vi växer ständigt och vi vinner nya spännande projekt som gör att vi dagligen möter ny nya utmaningar. NCC Infra Dalarna är hela 22% kvinnor på tjänstemannasidan vilket verkligen sticker ut i branschen och vi tror att det beror på att vi lever efter våra värdeord: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Som platschef är det du som ansvarar för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att du ansvarar för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du förutom underställda arbetsledare även stöd av entreprenadingenjör samt projektchef. Tillsammans jobbar ni ihop för att leverera den mest effektiva lösningen för både kunden och NCC

Vi tror att du som söker har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av branschen gärna mot projektledning eller en annan ledande befattning. Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga.

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha mycket driv och framåtanda.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar NCC med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström, tel 0243 – 22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.seAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Dalarna . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef