NCC

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC Infra North/Mark Gällivare ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med en engagerad Platschef som vill vara med och driva och påverka projekt från start till mål.


Rollen hos oss
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, resurser, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla en bra relation till medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer, vara en god ledare, ha förmågan att samordna resurser, ha ett lösningsorienterat förhållningssätt samt kontinuerligt arbeta för en god arbetsmiljö och en hög säkerhet på arbetsplatsen.

Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga i projektet för att driva projektet framåt mot gemensamt uppsatta mål. Till din hjälp har du en trygg och modern organisation och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga kvalité och resultat.


Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom mark och/eller anläggning. Vi ser även att du har datorvana. Kalkylkunskap är meriterande.


Dina egenskaper

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och har ett stort kundfokus samt har ett medskapande förhållningssätt. Du trivs med att ta ansvar samt har förmåga att fatta beslut.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med placering i Gällivare. Körkort (B-behörighet) är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna Håkan Sturk, projektchef, 079-072 85 00.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök därför så fort som möjligt, dock senast 2019-05-19


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 maj . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef