NCC

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC Infra North/Mark Umeå ser vi mycket positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Rollen hos oss
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, resurser, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla en bra relation till medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer, vara en god ledare, ha förmågan att samordna resurser, ha ett lösningsorienterat förhållningssätt samt kontinuerligt arbeta för en god arbetsmiljö och en hög säkerhet på arbetsplatsen. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga i projektet för att driva projektet framåt mot gemensamt uppsatta mål. Till din hjälp har du en trygg och modern organisation och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga kvalité och resultat.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att relativt snabbt kunna komma in i rollen som platschef ser vi att du har erfarenhet från branschen och gärna från roller som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom mark och/eller anläggning. Kalkylkunskap är meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och har ett stort kundfokus samt har ett medskapande förhållningssätt. Du trivs med att ta ansvar samt har förmåga att fatta beslut.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Umeå.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda 
värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Produktionschef Mikael Dahlberg, tel:070-316 93 08 alternativt Projektchef Urban Deijer, tel:070-209 04 39.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så fort som möjligt, men senast 2019-02-28

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 28 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef