NCC

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark, väg, anläggning och industri. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC Infra i Sandviken/Hofors har för närvarande ett flertal projekt igång bla på industrierna Sandvik/Ovako och behöver därför utöka med ytterligare en engagerad platschef inom industri och anläggningsservice som vill vara med och driva och påverka projekt från start till mål. Rollen hos oss
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du en trygg organisation och en tätt samarbetande grupp som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga kvalité och resultat. I rollen får du en bred variation av arbeten då industrigruppen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader.


Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom industri och/eller anläggning. Vi ser även att du har datorvana. Kalkylkunskap är meriterande.


Dina egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du ha ett gott sinne för ekonomi och en god planeringsförmåga. Du har ett högt engagemang, tycker om samarbete samt har ett högt fokus på affärsmässighet. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa kontakter och långvariga relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper i rollen då mycket av det dagliga arbetet handlar om problemlösning.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sandviken/Hofors. Provanställning kan komma att tillämpas. Anläggnings- och industriprojekt inom hela Infra Gävleborg kan bli aktuellt. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner. Tel: 070-341 58 26.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök därför så fort som möjligt.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 4 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Platschef