NCC

Planeringsspecialist Nya Barnsjukhuset

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor och offentliga lokaler. Vi bygger nu Nya Drottning Silvias Barnsjukhus med visionen ”världen bästa barnsjukhus” – ett toppmodernt sjukhus med målet är att skapa en lekfull miljö för att avdramatisera och skapa en bra sjukhusvistelse för barnen och deras familjer.

Har du flerårig erfarenhet av byggproduktion, planering och har en kommunikativ och strukturerad sida? Vi söker nu en Planerare till Nya Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter:

Som planerare arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen till största del gällande planering och projektstyrning. I din roll ansvarar du bland annat för upprättande av planeringsunderlag, resurssatta tidplaner och löpande avstämningar utifrån BIM-modeller och ritningar som finns tillgängliga.

Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående tidplaner och styrande dokument och trivas med att hantera många uppgifter parallellt. 

Dina erfarenheter och egenskaper:

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har en byggteknisk utbildning med något års erfarenhet från produktion och som entreprenadingenjör. Du har vana av att arbeta med planering (Powerproject) och BIM-modeller.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ, analytisk, strukturerad med god förmåga att se lösningar och trivs i en miljö där du har en central roll. Vidare har du god förståelse för informations- och materialflöde samt god kunskap inom planeringsteknik, granskning av tidplaner i modeller.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projektet i Göteborg.

Kom och väx hos oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss! 

Kontaktpersoner

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Specialist Jonas Andersson på telefon 0790-787939. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare Thomas Tordebring på telefon 0706-828166.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-02-26.

 

Kontaktpersoner:

Jonas Andersson

jonas.a.andersson@ncc.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Planeringsspecialist Nya Barnsjukhuset