NCC

Planeringsspecialist Building

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt, Varbergs badhus, Kineum. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vårt mål på NCC är att vi ska ha branschens mest tillförlitliga projektstyrning och som planeringsspecialist kommer du, i ett självständigt och utmanande arbete, ansvara för hur vi arbetar med planering för att uppnå våra mål inom Building Väst.


Här är dina nya utmaningar

Som planeringsspecialist har du till huvuduppgift att stödja projekten inför projektstart och under projektets gång. Det innebär bl.a. att ge support till projekten i Powerproject och stötta vid upprättande av produktionstidplan avseende kvalité och avstämningsbarhet. Du deltar i nätverk för planerings/projektstyrningsspecialister och jobbar proaktiv med utbildning i verktyg och arbetssätt för att utveckla vår avdelning.

Befattningen är placerad under Specialistchef vilket också innebär att du kommer att vara en viktig del i genomförandet av avdelningens strategier och du samarbetar även med VDC-manager för att utveckla planeringen utifrån våra BIM-modeller.


Dina erfarenheter och egenskaper

Vi ser att du har minst 3 års relevant erfarenhet inom bygg som platschef eller entreprenadingenjör och vill fortsätta utvecklas vidare inom planering. Du har även kunskaper i systemverktyget Powerproject och intresse för VDC och BIM.

För att lyckas i rollen som Planeringsspecialist har du förmågan att skapa kontakter och samarbete med våra projekt. Som person är du noggrann och strukturerad, du har ett intresse för planering och uppföljning samt ser också en utmaning i att kontinuerligt förbättra våra processer och rutiner. Du är pedagogisk i ditt sätt att arbeta och trivs med att ha en roll där du kan arbeta självständigt och fungera som ett specialiststöd till våra projekt.


Din utveckling

Du blir en del av en kompetent grupp där gruppens kunskap och erfarenhet gör att du kommer kunna utvecklas och bli än vassare inom projektstyrning och planering. I vårt sätt att arbeta med digitala verktyg kommer du att framtidsutveckla dig själv.


Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering, på gunilla.glanna@ncc.se, 0790-78 81 70. För frågor om tjänsten kan du kontakta Anders Lukschandl, specialistchef, på telefon 070-658 28 21. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-04-28.

Välkommen med din ansökan! 
Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Planeringsspecialist Building