NCC

Planerare till Almedal E05 Korsvägen

Vill du arbeta med tidsplanering i ett av Sveriges häftigaste infrastrukturprojekt? Vi söker nu en Tidplanerare till E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Deletappen är en cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel som sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår. I denna roll kommer du att tillhöra projektorganisationen med produktionsplats Almedal. Ta chansen att vara del i ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar!

 

Rollen som Planerare

Som tidplanerare på Västlänkens deletapp E05 Korsvägen blir du en viktig kugge med ansvar att tidssamordna våra discipliner i ditt delprojekt i enlighet med projektets gemensamt satta tidplaneringsprocesser.

 

Produktionen äger sina tidplaner och din uppgift är att upprätta, följa upp utfall mot prognos, justera och underhålla tidplaner i Primavera. Du analyserar även tidplaner från underentreprenörer och följer upp att dessa överensstämmer med projektets satta kravställningar. 

 

Planerare är en roll med många kontaktytor och du samverkar såväl med produktion som projektering, kontrakt och miljö, har arbetsmöten och deltar i delprojektmöten. Du arbetar nära platschef med stöd av projektets övriga planerare och VDC-specialister som gemensamt ansvarar för att stötta styrningen av ett stort och komplext projekt.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som planerare har du en relevant högskoleutbildning. Det är meriterande med erfarenhet från anläggning eller bygg - kanske som arbetsledare där du sett tidplaner i praktiken. Du kommer arbeta i Primavera och det är meriterande ifall du gjort det innan. Du har lätt för att lära dig olika programvaror och vill utvecklas som specialist inom planering. 

 

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är noggrann och strukturerad med en god förmåga att koordinera, sammanställa och presentera information på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är god.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt projektkontor vid Almedal och du rapporterar närmast till Area manager och projektets Lead-tidplanerare. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Fanny Reinhardt Kånge- HR Specialist Rekrytering, på telefonnummer 0762-827148. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 30/11 2023

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Planerare till Almedal E05 Korsvägen