NCC

Planerare Stora projekt – Västerås nya sjukhus

Vill du jobba med planering i ett av Sveriges häftigaste sjukhusprojekt? Vi söker nu en planerare till NCC Building Stora Projekt. Uppdraget omfattar att bygga Västerås nya sjukhus. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.   

 

Rollen som Planerare 

Som planerare blir du en viktig kugge med ansvar att samordna och följa upp alla aktiviteter inom projektet. Baserat vårt verksamhetssystem kommer du att anpassa planeringsprocesserna utifrån projektets behov. 

 

Projektering, kommersiellt (dvs. ekonomi, kontrakt och inköp) och produktion äger sina egna tidplaner och din uppgift är att stötta dem med att upprätta och följa upp utfall mot prognos samt justera och underhålla tidplaner. Du analyserar även tidplaner från underentreprenörer och följer upp att dessa överensstämmer med projektets satta kravställningar.  

 

Planerare är en roll med många kontaktytor och du samverkar såväl med produktion, kommersiellt som projektering. Du deltar och inhämtar information på en mängd olika möten, exempelvis olika inköps-, projekterings- och produktionsmöten. Du arbetar nära projektets övriga medarbetare och VDC-specialister som gemensamt ansvarar för att stötta styrningen av ett stort och komplext projekt.   

 

Din profil 

För att vara framgångsrik i rollen som planerare har du en relevant högskoleutbildning. Det är meriterande med erfarenhet som arbetsledare eller platschef där du sett tidplaner i praktiken. Det är en fördel om du kan PowerProject, men du har lätt för att lära dig olika programvaror och vill utvecklas som specialist inom planering.  

 

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är noggrann och strukturerad med en god förmåga att koordinera, sammanställa och presentera information på ett enkelt och pedagogiskt sätt.  

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en projektanställning tom 2029 med placering på vårt projektkontor vid i Västerås och du rapporterar närmast till produktionschefen. 

 

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.  

 

Kontakt och ansökan 

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-11-30. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektdirektör Roger Taringer, 070-020 1634 eller rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall, 079-078 7210. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Om oss  

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 7 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Planerare Stora projekt – Västerås nya sjukhus