NCC

Planerare Building

Vill du vara med när vi bygger och utvecklar Storstockholm? Vi söker en Planerare!

Avdelning Hus Stockholm på NCC är inne i en spännande tillväxtfas och har de senaste åren genomfört flera kända och prisbelönade projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden. Vi har bland annat byggt Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsbyggnaderna Torsplan i den nya Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Nu söker vi en planerare till anbuds- och planeringsgruppen för byggnation av framtida kommersiella fastigheter i Stockholm. Vill du vara med och utveckla Stockholm tillsammans med oss?


Vi erbjuder dig

Som planerare är du en del av ett projektteam som arbetar med att ta fram våra anbud och stötta projekten i de tidiga skedena, med möjlighet att följa projekten under produktionen. Du bidrar till avdelningens framtida produktion genom bland annat tidsplanering, APD-planer, kostnadsberäkning av arbetsplatsomkostnader och bemanningsplanering. Inom projektteamet samarbetar du med kompetenser inom VDC/BIM, anbudsingenjörer, inköpare, projekteringsledare och anbudsledare. Tillsammans bidrar ni med kunskap och engagemang för att ta fram anbud som andas nytänkande med förståelse för kundens behov. Över 90 % av projekten drivs i samverkan med kund.

På Avdelning Hus i Stockholm är vi närmare 400 engagerade medarbetare som skapar värde för ca 2,4 miljarder kronor årligen. Du tillhör avdelningens anbuds- och planeringsgrupp som består av tio anbudsingenjörer och planerare. Det är en engagerad och driven grupp med stor erfarenhet som både stöttar och lär av varandra.


Du känner igen dig i en eller flera av punkterna nedan;

  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering inom bygg alternativt erfarenhet från byggproduktion i en roll som t ex arbetsledare eller platschef. Även logistikerfarenhet är meriterande men inte ett krav.
  • Du är som person ansvarstagande, kreativ, lösningsorienterad och gillar att bolla idéer med andra.
  • Det är meriterande om du har kunskap inom de digitala verktygen Powerproject, Bluebeam, MAP, Infraworks och SketchUp då dessa är program som används inom rollen.


Väx vidare med oss!

Hos oss på NCC blir du en del av en organisation med goda värderingar, en hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att nå vår ambition med stolta och nöjda medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Interstein, gruppchef, tel +46 725 055 238, jessica.interstein@ncc.se. Under veckorna 29 – 31 har vi svårt att besvara dina frågor då vi har sommarsemester, men vi återkommer givetvis till dig så snart som möjligt därefter. Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-31.

 
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Planerare Building