NCC

Pålmaskinist till Hercules Grundläggning

Gillar du att lägga grunden till framgångsrika projekt genom att entusiasmera och lösa problem gemensamt? Bli en av våra nya pålmaskinister!

 

 

Rollen som Pålmaskinist till avdelning Nord

I dina arbetsuppgifter ingår, förutom att köra pålmaskin, utföra enklare service och underhåll på maskinen, du ansvarar för dokumentation och uppföljning och stöttar kollegor med din expertis.

 

Vi verkar inom en stor geografi och finns representerade i Västerås (avdelningskontor/Region Nord) och från våra lokalkontor; Linköping, Luleå, Örebro, Sundsvall, Uppsala. Du utgår ifrån något av våra kontor enligt ovan.

 

 

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet som pålkransförare alternativt erfarenhet av att köra större maskiner/mobilkran inom anläggningsverksamhet och vill utbilda dig till pålkransförare. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och har i din roll många kontaktytor i form av kunder, kollegor och arbetsledning. För att trivas behöver du vara flexibel, ansvarstagande, lösningsorienterad och ha lätt för att samarbeta. Det är dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild gällande efterlevnad av dessa.

 

Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning. Du kommer att utgå från något av våra kontor inom avdelning Nord.

 

Lön enligt gällande kollektivavtal (Byggavtalet).

 

Frågor besvaras av Produktionschef Region Nord, Tommi Appel, 079-072 88 79 eller Avdelningschef Region Nord, Johan Eirefors 070-512 20 02.

 

Kontakt och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Maskinist, grundläggare, pålkran, kranförare, mobilkransförare

 

Om oss 

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och är ett helägt dotterbolag till NCC. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Hercules Grundläggning har ca 300 medarbetare och omsätter ca 1,6 miljarder.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Pålmaskinist till Hercules Grundläggning