NCC

Operation support manager, ViaSafe

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC ViaSafe Sverige är en nationell enhet inom NCC Infraservices som erbjuder tjänster kring t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, TMA-skydd, tungt skydd, barriärer mm. ViaSafe är inne i en stark tillväxtfas och vi behöver nu förstärka vår grupp med operation support manager.

Rollen hos oss
Som Operation supportmanager är ditt primära ansvar att tillse att ViaSafe har de bästa verktygen, processerna och rutinerna för anbud, inköp, försäljning, marknadsarbete, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att verka för att avdelningens resursbehov fylls genom att leda och utveckla ViaSafes specialistresurser. Du kommer att driva utveckling och implementera strategier inom inköp, försäljning, marknad och produktion. I nära samarbete med Sverigechefen kommer du även aktivt att arbeta med strategiskt utvecklingsarbete. 
En viktig del av arbetet är också att, i nära samarbete med depåcheferna, fungera som ett stöd i anbud, inköp och kontraktsbevakning.

Dina egenskaper
Vi söker dig som brinner för att utveckla och implementera nya processer, metoder och verktyg för att förbättra och effektivisera kalkyl- och anbudsarbete inom ViaSafe. Vi söker dig som finner tillfredställelse i att skapa grundläggande strukturer för en växande affär. För detta tror vi att du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är relationsbyggande och har en pedagogisk förmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Att kunna leda och arbeta från en stabsposition är en viktig egenskap. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina erfarenheter
ViaSafe är under utveckling och förändring och vi ser gärna att du har vana av att driva eller aktivt delta i förändringsarbeten som kommer att vara en del av ditt uppdrag. Erfarenhet av att utveckla och implementera processer och rutiner är viktigt. För tjänsten krävs erfarenhet av anbud, kalkyl, inköp och entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta som stöd med taktiska och strategiska frågor.
Vi tror att du genom studier och/eller tidigare arbete har förvärvat och utvecklat de egenskaper som vi söker. Goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt en god datorvana är en förutsättning, likaså ett strukturerat arbetssätt och B-körkort. Meriterande är erfarenhet från drift och underhåll av vägar alternativt anläggningsbyggande.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är med fördel Malmö men kan även vara på annan ort enligt överenskommelse. I tjänsten ingår resor.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ökat ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Sverigechef Andreas Granath 070 579 33 25.

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 10 juni 2018. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Operation support manager, ViaSafe