NCC

Operation Manager- vi söker fler platschefer i Hudiksvall

Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

 

Vi söker nu en Operation Manager till NCC asphalt North Hudiksvall.

 

Rollen hos oss

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

 

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.

 

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

 

Dina egenskaper

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Hudiksvall med omnejd, med placeringsort Hudiksvall. B-körkort är ett krav.

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Mikael Eliasson, telefon 070-216 88 13. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-03-31.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Hudiksvall . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Operation Manager- vi söker fler platschefer i Hudiksvall