NCC

Operation Manager till Stockholm

Trivs du i situationer där samarbete med dina kollegor är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall har vi en tjänst som skulle passa dig! 

 

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och har daglig kontakt med kommuner och privata aktörer. Du tar in affären och ser till att verksamheten har rätt förutsättningar och rätt information för att kunna leverera kundnöjdhet. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

 

Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal samt planera och samordna resurser - både interna och externa. Du driver också våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i ditt område, du analyserar och bearbetar marknaden aktivt samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som områdeschef, andra verksamhetsansvariga och specialister inom ditt område. Rollen innefattar att du har personal- och arbetsmiljöansvar.

 

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara trygg som ledare. Du har ett tydligt och kommunikativt ledarskap med en stark vilja av att få laget att lyckas tillsammans. Du är strukturerad och har en god förmåga att självständigt hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektstyrning. Vidare är du duktig på att skapa kundrelationer, driva affärsmöjligheter och förvalta långsiktiga samarbeten. Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta som platschef eller motsvarande roll inom mark och anläggning. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av beläggningsverksamhet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Arbetsområdet är norra Stockholm, placeringsort sker efter överenskommelse. B-körkort är ett krav.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Area Manager John Alm, tfn. 0761-10 45 00.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-11-29.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Operation Manager till Stockholm