NCC

Operation Manager till Asphalt North Mobila verk

Som Operation Manager får du en varierande och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid. 

 

Rollen som Operation Manager  

Till våra mobila asfaltsfabriker i Norra Sverige söker vi nu en Operation Manager.

 

Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna.

 

Dina erfarenheter

Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom asfaltsverksamhet eller annan industriell verksamhet, alternativt bygg- och anläggningsverksamhet.

 

Din profil

Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att kommunicera, har erfarenhet av försäljning och marknadsfrågor samt kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

 

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

 

Ytterligare information

Placeringsort inom avdelning nord efter överenskommelse. B-körkort är ett krav och en stor del av asfaltssäsongen innebär arbete på annan ort. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

 

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Mikael Engström på tfn 070-176 27 67. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30. 

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Boden . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Operation Manager till Asphalt North Mobila verk