NCC

Operation Manager - NCC Industry Stockholm North

Vill du bli vår nya arbetsledare?

Är du redo för ett spännande och omväxlande jobb som arbetsledare inom asfaltsbeläggning? Hos oss på NCC Industry har vi en ledig tjänst som Operation Manager, vi uppmuntrar särskilt kvinnliga sökanden som vill ta sig an rollen som Operation Manager och bidra till vår verksamhet. 

 

NCC Industry är en nordisk organisation som är specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där samarbete, engagemang och eget driv står i fokus. 

 

Rollen som Operation Manager 

Som Operation Manager hos oss på NCC Industry har du en central roll i verksamheten. I rollen leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och har daglig kontakt med kommuner och privata aktörer. Du tar in affären och ser till att verksamheten har rätt förutsättningar och rätt information för att kunna leverera kundnöjdhet. Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal samt planera och samordna resurser - både interna och externa. Du har en viktig roll i att skapa ett bra arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

 

Du driver också våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i ditt område, du analyserar och bearbetar marknaden aktivt samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som områdeschef, andra verksamhetsansvariga och specialister i ditt område. I rollen ingår det att du har personalansvar och arbetsmiljöansvar.

 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som platschef/arbetsledare eller motsvarande, och det är meriterande om du har erfarenhet inom beläggningsverksamhet. Som ledare är du trygg och bidrar till medarbetarnas utveckling och lagets framgång. Du är strukturerad och har god logistisk förmåga. Effektivitet är viktigt för dig och du är van vid att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du är en problemlösare och har en stark nyfikenhet för att utvecklas och lära nytt. Utöver produktionen är du skicklig på att skapa kundrelationer, identifiera affärsmöjligheter och förvalta långsiktiga samarbeten. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Tjänsten är placerad vid något av våra kontor i norra Stockholm. I tjänsten ingår resor varpå B-körkort är ett krav. Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30. 

 

Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Michael Gustafsson, Area Manager, på 079-078 70 64 alternativt michael.gustafsson@ncc.se. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Linnea Stiernspetz, HR Business Partner, linnea.stiernspetz@ncc.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Operation Manager - NCC Industry Stockholm North