NCC

Operation Manager Asphalt North Sundsvall

Rollen hos oss

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

 

Som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning och/eller markarbeten, främst med kommuner och Privatkunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.

 

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

 

Dina egenskaper

Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Västernorrland, med placeringsort Sundsvall. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager, Mikael Eliasson, 070- 216 88 13.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022- 11- 30.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Operation Manager Asphalt North Sundsvall