NCC

Nyutexaninerad konstruktör Building

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nyutexaminerad konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.  För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler och söker därför en konstruktör till vår grupp i Malmö.

Dina nya utmaningar

Som konstruktör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra allt konstruktörsarbete själv till att fungera som ansvarig konstruktör i större uppdrag med ansvar för att leda och planera arbetet för en grupp konstruktörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCCs inköps- och produktionsenheter. 

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som är civilingenjör. Du har viss erfarenhet av att arbeta i 3D (Revit eller Tekla). Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och resultatinriktad. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med. Vi tror också att du har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är meriterande för tjänsten.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Malmö. Provtjänstgöring.

Kom och väx hos oss!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Kontaktpersoner

Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Henrik Böiers, tfn 040-317013 alt HR-Specialist, Monica Klersén, 0706-539049. Urval sker löpande dock senast den 25 maj 2018.

Välkommen med din ansökan! 

Annonssäljare och rekryteringsföretag undanbedes kontakta NCC gällande denna rekrytering

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Nyutexaninerad konstruktör Building