NCC

Nu söker vi produktionsmedarbetare i Östergötland!

Du behövs!

Vi på Avdelning Civil South East är en framåtlutad organisation som tillsammans skapar nya landmärken och utvecklar viktiga samhällsbärande funktioner. Just nu behöver vi bli fler inom mark- och anläggning då vi har flera stora och komplexa projekt på gång.

 

Vi i anläggning Östergötland ser till att vi trivs och har roligt på jobbet, skapar bra förutsättningar för varandra att prestera och har lönsamhet och säkerhet i fokus. Vill du bli en av oss?

 

Våra projekt

Vi utför många olika typer av projekt i Östergötland och just nu bygger vi om Östra Promenaden och Inre Hamnen i Norrköping. I Linköping bygger vi flera projekt invid Folkungavallen, P-hus, bro och kaj. Vi bygger även om Djurgårdsgatan, medverkar i flera projekt på Ebbepark och arbetar med byggnation av vattenkraft. Vi driver även en del gemensamma projekt med vår hussida då vi utför markarbeten till nya bostadsprojekt. Tillsammans är vi starka!

 

I vår anläggningsgrupp i Östergötland tycker vi om komplexa projekt där vi får hitta gemensamma lösningar, bidra med vår unika kompentens och leverera hög kvalitet till våra kunder.

 

För oss är det viktigt att skapa delaktighet så att alla oavsett roll och ansvar känner sig involverade och kan påverka. Eftersom vi har arbetet aktivt med just det under en längre tid har vi en låg personalomsättning och våra värderingar ärlighet, tillit och respekt är välkända och självklara.

 

Din profil

Vi söker dig som har kunskap om byggprocessen och erfarenhet från tidigare arbeten inom mark- och anläggning såsom yrkesarbetare eller tjänsteman. Har du någon specialisering, eller är nyfiken på att utveckla dig inom till exempel inköp, projektering, anbud eller liknande, så är det också intressant för oss.

 

Ytterligare information                 

Detta är en CV-fri ansökan så genom att klicka på länken får du besvara några av våra urvalsfrågor och ange hur vi kan kontakta dig när semesterperioden är över.

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans  

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Nu söker vi produktionsmedarbetare i Östergötland!