NCC

Nu söker NCC en affärschef till området Skaraborg

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Rollen hos oss 
Som affärschef i vår organisation erbjuds du en unik position, i vilken du får möjlighet att fokusera på att skapa affärs- och projektutveckling samt aktivt bidra till att utveckla NCC på marknaden. Du ingår i en grupp med affärschefer och det är ni som individer och i grupp som formar förutsättningarna för våra framtida affärer i Skaraborg. Du ansvarar för att skapa och övergripande koordinera affären från början till slut, där byggandet av långsiktiga relationer med beslutsfattare är lika angelägna arbetsuppgifter som anbudsprövningar, kalkylbeslut och slutmöten med kund.

Ditt fokus ligger inom följande tre områden:

Sälj/marknad/kund Du ansvarar för orderingång, kundrelationer och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende hos beslutsfattare och att du proaktivt driver försäljningsarbetet genom att bevaka marknaden och göra bra affärer. Du har god kännedom om NCC:s värderingar och agerar efter dessa för att främja en god synergi av att vara ett stort företag.

Ledningsarbete
 
Du tar en aktiv roll i ledningsgruppen för avdelningen och arbetar målinriktat för att förstärka NCC:s position som en ledande aktör i Skaraborg. Du vågar utmana etablerade lösningar och driver affärsutvecklingen framåt med nya perspektiv.

Ledarskap
 Vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper och förmåga att genom tydligt och inspirerande agerande få kollegor och medarbetare att växa och gå mot gemensamma affärs- och projektmål. Med ditt ledarskap skapar du effektiva nätverk och samarbeten tillsammans med övriga kollegor i organisationen.

Dina erfarenheter och egenskaper
Du har byggteknisk utbildning samt flera års branscherfarenhet i ledande befattningar. Förhandlingskompetens och kunskaper i entreprenadjuridik och branschspecifika normer ser vi som självklart, liksom att du är driven och resultatorienterad och har ett genuint intresse för hållbarhet och omvärldsbevakning. Du ser fördelen med att utbyta erfarenheter och kunskaper med dina kollegor i avdelningen och har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten och ser möjligheter där andra ser problem. Vi ser också att du har en god planeringsförmåga och en uthållighet, där du följer upp det dagliga arbetet på ett strukturerat och konsekvent sätt.

Vi erbjuder 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på projekt där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Sista ansökningsdag är 10 augusti, men vi arbetar med löpande urval. Du är därför välkommen med din ansökan snarast. Har du frågor eller vill veta mer, kontakta Erika Elderstiern 0790 78 77 28 eller maila erika.elderstiern@ncc.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Skaraborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Nu söker NCC en affärschef till området Skaraborg