NCC

NCC söker en affärsorienterad kommunikationsansvarig

Som kommunikationsansvarig ansvarar du för intern- och externkommunikation för NCC:s byggverksamhet i Stockholm. Inom ditt ansvar ligger att ge kvalificerad rådgivning, stöd och vägledning samt att planera och genomföra kommunikationsaktiviteter externt och internt för att bidra till att uppfylla verksamhetens strategi och mål. Du jobbar nära kommunikationskollegorna och chefer och andra nyckelpersoner i affärsverksamheten.

 

Rollen som kommunikationsansvarig är självständig och innebär ett helhetsansvar där såväl strategiska som operativa uppgifter ingår.

 

Det innebär bland annat att du ska:

- Ge kvalificerad rådgivning i kommunikationsfrågor

- Självständigt driva interna och externa kommunikationsprojekt och aktiviteter mot olika målgrupper

- Utforma kommunikationsplaner 

- Omvärldsbevaka Stockholmsmarknaden 

- Ansvara, samordna och samarbeta i kriskommunikationsärenden i dina avdelningar 

- Initiera och skriva pressmeddelanden, nyheter och andra texter 

 

Du ingår i den svenska kommunikationsorganisationen som består av 13 personer och rapporterar till chef för externkommunikation & kommunikationsansvariga NCC i Sverige.

 

Dina erfarenheter

Högre utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med internkommunikation och marknadskommunikation, såväl strategiskt som operativt. God kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt. En duktig skribent med god stilistisk förmåga.

 

Dina egenskaper

Vi söker en självständig och driven person, som kan ta egna initiativ och driva projekt. Du behöver vara kreativ och lyhörd, men också kunna prioritera bland uppdrag och arbetsuppgifter. Du kan ta stöd av och dela med dig av erfarenheter till dina kollegor.

 

Ytterligare information 

Placering är på vårt huvudkontor i Solna. Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Specialist Rekrytering, Karin Österman de Wall, 079-078 7210. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast den 31/8.

 

Välkommen med din ansökan!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
 

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Solna . Publicerat : 5 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC söker en affärsorienterad kommunikationsansvarig