NCC

NCC söker Affärschef till Building Sydost

Vill du vara med på en spännande resa där du aktivt ska bidraga med att utveckla NCC på marknaden genom att skapa nya affärer och projekt. Som affärschef för Kalmar/Kronoberg/Blekinge kommer du att arbeta med alla typer av husprojekt d v s både bostäder och kommersiella byggnader.


Rollen hos oss
 
Som affärschef erbjuds du en unik position i vilken du får möjlighet att fokusera på att skapa goda affärer med externa kunder samt även utveckla interna projekt tillsammans med dina kollegor. Du ansvarar för att skapa och övergripande koordinera affären från början till slut, där byggandet av långsiktiga relationer med beslutsfattare är lika angelägna arbetsuppgifter som anbudsprövningar, kalkylbeslut och slutmöten med kund.

Tillsammans med dina övriga affärschefskollegor inom avdelningen formar du förutsättningarna för avdelningens framtida affärer i regionen.


Ditt fokus ligger inom följande två områden:

Sälj/marknad/kund Du ansvarar för orderingång, kundrelationer och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende hos beslutsfattare och att du proaktivt driver försäljningsarbetet genom att bevaka marknaden vad avser utbud, priser och konkurrentsituation. Du har god kännedom om NCC:s värderingar och agerar efter dessa för att främja en god synergi av att vara ett stort företag.

Ledningsarbete
 
Du tar en aktiv roll i ledningsgruppen för avdelningen och arbetar målinriktat för att förstärka NCC:s position som en ledande aktör i regionen. Du vågar utmana etablerade lösningar och driver affärsutvecklingen framåt med nya perspektiv.


Dina erfarenheter och egenskaper

Du har en byggteknisk utbildning samt flera års erfarenhet av entreprenadbranschen. Gillar du att göra goda affärer? Vill du ta ett helhetsgrepp gällande marknadsfrågor? Är du dessutom intresserad av och har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt har en gedigen förhandlingsvana kan denna tjänsten vara perfekt för dig!

För att lyckas måste du gilla att skapa lönsamma och välgrundade affärer, vara resultatorienterad samt ha stark drivkraft. Viktigt är dock att affärerna görs utifrån vår värdegrund, Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.
Ditt kundorienterade synsätt samt förmåga att lyssna in kundernas behov och krav hjälper dig att skapa långsiktiga relationer.

Du har ett tydligt ledarskap, är entusiastisk, tålmodig samt har en stark vilja av att förbättra och utveckla verksamheten och delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper till dina kollegor.


Ytterligare information!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kalmar alt Växjö. B-körkort är ett krav.
Har du frågor eller vill veta mer, kontakta Erika Elderstiern på tfn 0790 78 77 28. Urval kommer att ske löpande men sista ansökningsdagen är den 30 april 2019.


Kom och utvecklas!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.


Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

NCC Building Sverige har ca 3 500 medarbetare fördelat på 11 avdelningar. Våra kunder är jämt fördelade mellan privata företag och offentliga sektorn.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kalmar, Växjö . Publicerat : 11 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC söker Affärschef till Building Sydost