NCC

NCC rekryterar Applikationsspecialist - Ekonomisystem

Operations Development & IT är en nordisk organisation med ca 110 anställda i fyra länder under gemensam ledning. Vårt fokus är att leverera värde till NCC genom optimerade leveranser av IT-tjänster till verksamheten, bidra med innovation samt driva digital transformation.   

Vi söker vi nu en Applikationsspecialist för våra ekonomisystem, med inriktning mot budget-, prognos- och uppföljningsprocess. I rollen arbetar du med IT-förvaltning och support av applikationer där du ansvarar för bl.a. incidenthantering, systemtest och support till Super Users i verksamheten. Du som applikationsspecialisten arbetar på operativ nivå och är tillsammans med IT Service Manager en stark länk mellan verksamhet och IT, varför du behöver ha ett stort intresse för applikationer. Vidare förstår du värdet av tjänsten gentemot såväl verksamhetens befintliga som framtida behov.   

Rollen innebär ett nära samarbete med övriga inom Operations Development & IT, NCC:s leverantörer och nyckelanvändare i verksamheten. Tjänsten ställer krav på hög servicenivå, hög problemlösningsförmåga och flexibilitet. 

Din bakgrund 
För att vara framgångsrik i rollen bör du ha minst 3 års erfarenhet av arbete med ekonomisystem, gärna inom budget-, prognos- och uppföljningsprocess. Du kan ha arbetat som Super User i verksamheten önskar nu förflytta dig mot IT eller så är din bakgrund kanske teknisk. Du har erfarenhet av BI-system i allmänhet där QlikView är särskilt meriterande. Du pratar och skriver flytande på både engelska och svenska då många av våra kollegor och leverantörer finns utanför Sverige. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom IT eller ekonomi alternativ relevant arbetslivserfarenhet. 
  

Dina egenskaper 
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att lyckas i rollen som Applikationsspecialist har du ett gott logiskt tänkande, tycker om att jobba med felsökning och utmanas av problemlösning i komplexa system. Vidare kan du på ett självständigt sätt söka information och sätta dig in i olika problemställningar. Du är engagerad, uthållig och trivs med att samarbeta med andra.   
  

Kom och väx  
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. 
 
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

För ytterligare information  
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta HR Rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall på 
karin.osterman.de.wall@ncc.se eller rekryterande chef Andreas Glanberg andreas.glanberg@ncc.se 070-289 64 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30. 

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. 
 

Välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC rekryterar Applikationsspecialist - Ekonomisystem