NCC

NCC Kandidat Traineeprogram 2024

Är du nyfiken på byggbranschen och vill ha en individanpassad roll när du ska starta din karriär efter studierna? Då är NCC Kandidat Trainee Program något för dig! Genom programmet får du chansen att förvärva kunskaper och erfarenheter från olika delar av NCC:s verksamhet samtidigt som du bygger ett starkt nätverk och skaffar vänner för livet.

 

NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) är uppbyggt efter en rotationsmodell där du under dina 12 månader som Trainee arbetar i olika roller inom vår produktionsverksamhet. Utöver arbetet produktion får du ta del av utbildningar och gemensamma träffar tillsammans med övriga Traineer. Din kompetens, erfarenheter och intresseområden tillsammans med NCC:s framtida behov ligger till grund för din tid i programmet. Vid starten upprättar du därför tillsammans med din chef, en individuell utvecklingsplan för din första tid hos oss. 

 

Oavsett var inom NCC du startar din Traineetjänst är målet att du ska lära känna företaget, våra värderingar och dina Traineekollegor. Vi startar därför upp med en nationell träff i juni. Utöver dina rotationer möts vi genom nationella träffar där du får lära dig både mer om dig själv och om NCC. När Traineeprogrammet avslutas påbörjas ett mentorsprogram som pågår under ett år. Du tilldelas en mentor från NCC och genom månadsvisa möten får du därmed ytterligare möjlighet utvecklas och utveckla tillsammans!

 

Är du vår nästa Trainee?

Målet med programmet är att ge dig de bästa förutsättningarna för att efter Traineetiden anta rollen som Arbetsledare eller Platschef. Programmet riktar sig till dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet. Du har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Din placering beror på din anställningsort och affärsområde.

 

Vilket affärsområde inom NCC?

Vid ansökan anger du vilket affärsområde du är intresserad av att bli anställd inom. Här kan du läsa mer om våra affärsområden och vilka som i första hand tar emot Traineer inom KTP i år. Det är viktigt att ta detta i beaktning när du väljer vilket län du vill bli placerad inom bland urvalsfrågorna. 

 

NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden. I år kommer följande regioner inom Building att ta emot Traineer:

 

• Stockholms län

• Södermanlands län

• Uppsala län 

• Värmlands län

• Västernorrlands län

• Västmanlands län

• Västra Götaland Öst - (Skaraborg)

• Västra Götaland Väst - (Göteborg)

• Örebro län

 

NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. I år kommer följande regioner inom Infrastructure att ta emot Traineer:

 

• Jämtlands län

• Norrbottens län

• Stockholms län

• Västerbottens län

• Västernorrlands län

• Östergötlands län

 

Ansökningsprocessen

Rekryteringsprocessen inom Traineeprogrammet består av flera urvalsmoment. När du skickar in din ansökan svarar du på några urvalsfrågor samt registrerar CV, personligt brev och betyg på hittills avslutade kurser. När du har ansökt och uppfyller rätt kriterier för traineeprogrammet kommer du automatiskt att få information om nästa steg i processen som är arbetspsykologiska tester. Om du går vidare efter första steget följer videofrågor och därefter intervju, referenstagning och bakgrundskontroll.

 

Sista ansökningsdatum är den 31 december. Observera att vi inte kommer att påbörja urvalsprocessen innan ansökan stänger den 31 december. I februari får du besked om du har gått vidare i processen.

 

Vid frågor - kontakta oss på student@ncc.se.

Varmt välkommen med din asökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor  

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. 

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. 

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. 

 

Kontaktpersoner:

Dennis Hedebrand

student@ncc.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 1 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC Kandidat Traineeprogram 2024