NCC

NCC Kandidat Traineeprogram 2019

Vill du ha en utmanande och individanpassad roll inom NCC:s produktionsverksamhet? Då ska du starta din karriär hos oss! NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar inom NCC:s produktionsverksamhet. Dessutom ger programmet dig möjlighet att bygga ett nätverk och få vänner för livet.

NCC Kandidat Traineeprogram är uppbyggt efter en rotationsmodell där du under dina 12 månader som trainee kommer arbeta i olika roller inom vår produktionsverksamhet. Utöver arbete produktion får du möjlighet till ledarskapsutbildning och rotationer inom kalkyl och inköp. Din kompetens, erfarenheter och intresseområden tillsammans med NCC:s framtida behov ligger till grund för din tid i NCC Kandidat Traineeprogram. Därför upprättar du tillsammans med din chef en individuell utvecklingsplan vid programmets start.

Oavsett var inom NCC du startar din anställning i programmet är det viktigt att du lär känna företaget, våra värderingar och dina traineekollegor. Vi startar därför upp med en nationell träff vid programmets start i juni 2019. Utöver dina rotationer kommer du ha fyra nationella träffar där du får lära både mer om dig själv och om NCC.

Är det dig vi söker?
NCC KTP syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att efter programmet kunna gå in i en befattning som arbetsledare eller supervisor. Programmet riktar sig till dig som är som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Du kan också ha högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Som trainee får du en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Din placering kommer bero på din anställningsort och affärsområde.

Ansökningsprocessen
Under hösten och våren besöker vi olika arbetsmarknadsdagar i hela Sverige, för att kunna träffa dig och berätta mer om NCC Kandidat Traineeprogram. Vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker kan se på 
NCC på turné och på vår Facebooksida.

När du skickar in din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor samt registrera ditt CV, personliga brev och betyg på dina hittills avslutade kurser. Sista ansökningsdatum är den 11 februari 2019 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. I slutet på mars kommer du få besked om du blivit antagen till NCC KTP 2019.

Vilket affärsområde inom NCC?
När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att bli anställd inom. Läs nedan om de tre affärsområden som tar emot traineer till KTP 2019. 

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Infrastructure - NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

Välkommen med din ansökan!
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och senast den 11 februari 2019. Har du frågor om ansökningsprocesser eller om NCC Kandidat Traineeprogram kan du kontakta Sara Berger HR-Specialist Employer branding via sara.berger@ncc.se
.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC Kandidat Traineeprogram 2019