NCC

NCC I JÖNKÖPING SÖKER JUNIOR HR-PARTNER

Vi söker nu en junior HR-Partner till vårt kontor i Jönköping, som ska stötta vår verksamhet inom Building. Du kommer att arbeta tillsammans med bl.a. projektchefer, gruppchefer och övrig HR.

 

 

Här är dina nya utmaningar
Som junior HR-partner driver du HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer och policys. Du jobbar i huvudsak med operativa arbetsuppgifter såsom samordning och stöd till projektchefer och gruppchefer gällande aktuella HR-processer, fungerar som bollplank i frågeställningar och hjälper till vid t.ex. förhandlingar och individuella samtal. 


Du blir också ett viktigt stöd till Gruppchef HR, och fungerar som administrativt stöd i bl.a. personalsystemet.
Utöver detta ansvarar du för att jobba med förebyggande hälsoaktiviteter, rehab och framtagande av statistik samt löpande administration vid nyanställningar m.m.

 

 

Egenskaper och erfarenheter vi tror att du har
För att lyckas i den här rollen behöver du vara lyhörd och ha en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. 


Du är förtroendeingivande och har ett professionellt förhållningssätt och vi ser gärna att du har god erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer.
Vidare tror vi att du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR och några års erfarenhet av brett HR-arbete. Det är viktigt att du är van vid och bekväm med att arbeta självständigt och att du har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag.


Att fråga efter egenskaper som noggrannhet, integritet och flexibilitet må vara klyschigt, men det är nog så viktigt! Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

 

 

Varför ska du söka en tjänst hos oss?
För att vi har så kul på jobbet, skulle kunna vara svaret på det! Men för att utveckla det lite mer, här på NCC är gemenskapen och trivseln viktig, och vi jobbar för att utveckla och bibehålla en arbetsmiljö där alla kan känna sig stolta över att vara en del av NCC. Vi är en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi vill se våra medarbetare växa, hos oss har du chansen att utveckla och forma din karriär. 


Vill du bli en av oss? Sök jobbet senast 6 augusti.

Behöver du mer information, kontakta Ulrika Andersson, HR Gruppchef
ulrika.andersson@ncc.se

 

 

Tjänstens omfattning: visstidsanställning/tillsvidareanställning med start till hösten.

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC I JÖNKÖPING SÖKER JUNIOR HR-PARTNER