NCC

NCC Building Sydost söker Projektchef med placering i Skövde

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building Sydost söker nu ytterligare en projektchef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position i Skaraborgsområdet och arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.


Dina nya utmaningar
Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls och att detta sker i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys. Du leder produktionsprocessen, enligt NCC:s verksamhetssystem, tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

Utmärkande för våra arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi uppför oss mot såväl kunder som mot våra kollegor. Som projektchef har du personalansvar för ett antal platschefer och arbetsledare vilket bl.a. innebär löne- och medarbetarsamtal med dessa.


Din Profil
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion, gärna från roller som platschef eller projektchef/arbetschef. Du har goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Dina personliga egenskaper är viktiga och något vi lägger stor vikt vid. Som person är du engagerad, målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och har en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, bygger nätverk och utvecklar långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.


Jobba på NCC
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.
 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Skövde.
B-körkort är ett krav.


Kontakt
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Wiktor Krancher, tel. 070-243 57 11
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30

Välkommen med din ansökan!


Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes då vi redan har tagit ställning till de rekryteringskanaler som vi använder.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC Building Sydost söker Projektchef med placering i Skövde