NCC

NCC Building Norrland söker Installationsledare

Rollen hos oss

Som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden. Du deltar aktivt i anbuds- och systemskeden tidigt i projektet fram till produktionsstart samt som stöd under produktionen. Du kommer bl.a. arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader.

 

Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden. I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort byggbolag.

 

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Du har minst 3 års relevant erfarenhet inom Ventilation, VS, Styr & regler eller El och en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna sökande med erfarenhet som konsult eller entreprenör med stort intresse för produktionsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser och kortfattade beskrivningar samt kalkyler och anbud. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

 

 

Kom och väx!

Vi blir aldrig bättre än våra medarbetare, och på NCC tror vi på att varje individ vill och kan göra sitt bästa när förutsättningarna för det finns. En karriär hos oss innebär frihet och ansvar i kombination, och vi vill se dig utvecklas hos oss. Det finns goda möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya utmanande uppgifter. Utbildning och fortbildning är en självklar del av att arbeta hos oss, och vi ser att utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen genom utmanande projekt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Sundsvall Örnsköldsvik eller Östersund. Resor i tjänsten kan förekomma, bil och körkort är ett krav.

 

Vill du veta mer om rollen hos oss är du välkommen att kontakta Specialistchef Marcus Eriksson, 070-0201505

 

Registrera din ansökan och CV nedan, urval och tillsättning sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 2021-07-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC Building Norrland söker Installationsledare