NCC

NCC Building i Växjö söker Platschef

NCC BUILDING I VÄXJÖ SÖKER PLATSCHEF
På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Om rollen
Vi söker dig som vill arbeta som platschef i Växjö med omnejd. Som platschef har du ett övergripande ansvar för att genomföra varierande projekt inom givna tids- och kostnadsramar. Tillsammans med dina kollegor driver du projektet framåt mot uppställda mål.
Utmärkande för våra arbetsplatser är struktur, ordning & reda samt god tillgång till stödresurser inom exempelvis digitalisering, kalkyl, inköp och projektering.
Att du vill skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer ser vi som en självklarhet, samt att du vill bidra till en god arbetsmiljö och trivs med att leda och inspirera dina kollegor.

Dina erfarenheter och egenskaper
För att kvalificera till tjänsten som platschef har du en examen som högskole- eller gymnasieingenjör med bygginriktning eller likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst ett par års erfarenhet från rollen som platschef och har genomfört ett antal projekt från start till färdigställande.
Som person behöver du ha stark affärsförmåga och se möjligheter när andra ser problem och du motiveras av att tackla utmaningar och driva en effektiv produktion. En hög teknisk kompetens inom flera områden är en förutsättning för den här rollen.

Vad vi erbjuder
Vi blir aldrig bättre än våra medarbetare, och på NCC tror vi på att varje individ vill och kan göra sitt bästa när förutsättningarna för det finns. En karriär hos oss innebär frihet och ansvar i kombination, och vi vill se dig utvecklas hos oss. Det finns goda möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya utmanande uppgifter. Utbildning och fortbildning är en självklar del av att arbeta hos oss, och vi ser att utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen genom utmanande projekt. 

Låter det här som något för dig?! Vill du veta mer? 
Kontakta produktionschef Staffan Ekdahl 073-0660248

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in ditt CV så snart som möjligt, dock senast 25 november.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb NCC Building i Växjö söker Platschef