NCC

Mekaniker till NCC Asphalt North

Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll. En central del är att underhålla, reparera och kostnadseffektivisera vår maskinpark inom asfaltsbeläggning. Arbetet sker både i den egna verkstaden men även ute på fält.

 

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå!

 

Din roll

Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon.

 

Dina erfarenheter

Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta egna beslut. En del arbetsuppgifter sker ute i fält vilket kräver att du är flexibel och effektiv.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. I tjänsten ingår resor inom AC och BD Län. B-körkort är ett krav.

 

Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa och blomstra. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten hos oss? Kontakta gärna verkstadschef Peter Häggkvist tel 070-386 93 76. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 30 november 2023.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 10 timmar sedan . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mekaniker till NCC Asphalt North