NCC

Mekaniker till Bergtunnel Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Datasamordnare till en mångsidig roll där pers onen är navet i projektet för all informationsstyrning och digital samverkan. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

 

Rollen hos oss

Vi söker en mekaniker till projekt Västlänken. Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll. Det dagliga arbetet består av att utföra maskinunderhåll, service och reparationer på projektets entreprenadmaskiner.

 

Maskinparken består i huvudsak av arbetsplatsformer, underjordsborriggar Atlas Copco, grävmaskiner och hydraul hammare. I uppdraget ingår även svetsningsarbeten, framförallt på skopor till grävmaskinerna. Arbetet sker vid vår tunneletablering, därav kan visst underjordsarbete ske. Även

 

Skiftarbete onsdag-onsdag s.k. stockholmskift.

 

 

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har goda reparationskunskaper och det är en fördel om du har erfarenhet från underjordsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av underhåll av entreprenadmaskiner.

 

Du som söker har grundläggande el- och hydraulikkunskaper. Du har även goda tekniska kunskaper och bör ha en mekanikerbakgrund. Du kommer även att ansvara för reservdelsbeställningar och tillverka hydraulslang. Datakunskaper är ett krav.

 

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och ansvarstagande samt van att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

 

 

Din ansökan

Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 28 februari.

 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-Partner Sebastian Hårdh 0790728479 eller via mail sebastian.hardh@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mekaniker till Bergtunnel Västlänken