NCC

Mekaniker Bergtunnel nattskift

Mekaniker till nattskiftet Bergtunnel Västlänken E05 Korsvägen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Mekaniker till vår tunnelverksamhet på projektet E05 Korsvägen. 

 

Rollen hos oss

Vi söker nu en mekaniker till projekt Västlänken på ett av våra nattskift. Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll. Du kommer även att ansvara för reservdelsbeställningar och tillverka hydraulslang. Det dagliga arbetet består av att utföra maskinunderhåll, service och reparationer på projektets entreprenadmaskiner.

 

Maskinparken består bland annat av arbetsplatsformer, underjordsborriggar Atlas Copco, grävmaskiner och hydraul hammare. I uppdraget ingår även svetsningsarbeten, framförallt på skopor till grävmaskinerna. Arbetet utförs på vår bergtunneletablering, därav sker även mycket underjordsarbete. 

 

Din profil

Vi ser att du har goda reparationskunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av underhåll av entreprenadmaskiner. Du som söker har grundläggande el- och hydraulikkunskaper samt erfarenhet från arbete under jord. Du har även goda tekniska kunskaper, datakunskaper och ska ha en mekanikerbakgrund. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska är ett krav för tjänsten.

 

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och ansvarstagande samt van att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit & Respekt.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Din ansökan

Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Sista ansökningsdatum är 1:a December. På grund av semestrar kommer inte återkoppling ske förrän 31e augusti.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning (sex månaders provanställning) med placering på projekt E05 Korsvägen

 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR Elin Skärberg på 070 020 14 44.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mekaniker Bergtunnel nattskift